Theorie aanvragen

Voor je kunt beginnen met je praktijkexamen, dien je eerst te slagen voor je theorie-examen. Dit is niet alleen het geval bij het halen van een rijbewijs voor de auto, maar ook bij de voertuigen motor, taxi en bromfiets. Heb je jouw theorie-examen met succes afgerond, dan kun je beginnen met jouw praktijkexamen en dus zo snel mogelijk de weg op.

Jouw theorie online aanvragen

Om mee te kunnen doen met een theorie-examen, dien je een plaats te reserveren bij één van de locaties van het CBR. Doe je dit niet en ga je zonder reservering naar één van de locaties van het CBR, dan kun je niet meedoen met het theorie-examen.

Je vraagt jouw officiële theorie-examen voor de auto, de taxi, de bromfiets of de motor gemakkelijk en snel online aan bij theoriegereserveerd.nl. Zo heb je jouw theorie-examen al binnen enkele minuten gereserveerd, door slechts een klein tarief te betalen en alleen jouw gegevens in te vullen. En omdat je bij alle CBR-locaties kunt reserveren, heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen waar je jouw theorie-examen af wil nemen.

Theorie aanvragen zonder Digi-D

Een groot voordeel van het aanvragen van jouw theorie-examen op theoriegereserveerd.nl, is het feit dat je hier geen Digi-D voor nodig hebt. Zo gebruik je simpelweg jouw BSN-nummer (te vinden op jouw ID-kaart of op je paspoort) en jouw geboortedatum om een datum en locatie te reserveren en wordt de rest voor je geregeld. Dit maakt het reserveren van een theorie-examen dan ook erg gemakkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>