Autorijschool Vrancken Eindhoven en omgeving

Modern en betrouwbaar
Autorijschool Vrancken is een moderne, betrouwbare en bij de BOVAG aangesloten erkende rijschool. De instructeurs beschikken over een jarenlange ervaring en zijn gedreven in hun vak. Zij hebben met de leerlingen gemeen dat ze streven om binnen een redelijke termijn de leerlingen te zien slagen voor hun rijbewijs.

Veilige weggebruikers
De rijschool wil echter ook veilige weggebruikers afleveren die in hun opleiding hebben leren omgaan met een reeks van situaties die men straks als verkeersdeelnemer in de praktijk ook tegenkomt. Daarom werkt Rijschool Vrancken met de RIS-methode.

RIS-methode
RIS staat voor ‘Rijden In Stappen’. Deze methode staat garant voor een gedegen opleiding zowel voor het behalen van het rijbewijs maar ook de vaardigheden die je straks als automobilist in allerlei dagelijkse situaties kunt tegenkomen. Daar is een goed verkeersinzicht, gevaarherkenning en voertuigbeheersing soms van levensbelang. Het spreekt voor zich dat deze vaardigheden ook in belangrijke mate kunnen bijdragen aan de praktijkvaardigheden die nodig zijn voor het behalen van je rijbewijs.

Coaching
Rijschool Vrancken staat niet alleen bekend om de uitstekende instructeurs, maar zeker ook vanwege de coachende kwaliteiten van de instructeurs. Het leren van de verkeersregels en het besturen van een auto is niet alleen maar een kwestie van theorie en rijlessen, het is ook een leerproces voor de leerlingen waarbij coaching een belangrijke rol speelt. Het werken aan zelfvertrouwen door eerlijke feedback en door er ‘samen’ voor te gaan maakt dat Rijschool Vrancken succesvol is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>