Autorijschool Kooiman Amersfoort en omstreken

Betrouwbaar
Autorijschool Kooiman staat bekend als een betrouwbare rijschool met als belangrijkste kenmerk dat er rekening wordt gehouden met de eigenheid van de leerlingen. De een stapt de eerste keer onbevangen de lesauto in, de ander met enige angst en er zijn leerlingen met echte faal- en rijangst. Door de persoonlijke aanpak en een persoonlijk plan kan iedereen bij ons slagen voor het rijbewijs.

Succesrijk
Ons slaagpercentage ligt zeer hoog. Maar liefst 66 tot 70% slaagt bij het eerste examen en 61 tot 65% bij het tweede examen. Dit succes is mede te danken aan de individuele aanpak. Er is voor alle leerlingen een pakket op maat waarbij een gerichte opbouw in de lessen de leerlingen naar een succes brengt.

Kiezen via een gratis proefles!
Om succesvol je rijbewijs te halen dien je een goed en bij jouw passend pakket te kiezen. Via een gratis proefles kan er een betrouwbare inschatting worden gemaakt voor een pakket dat bij je past. Ook jij kunt dan beoordelen of je jezelf thuis voelt bij rijschool Kooiman.

Amersfoort en omstreken
Kom je uit Amersfoort of omgeving dan kun je bij onze rijschool afrijden in Amersfoort of Leusden. Het is altijd wel een steuntje in de rug als je de omgeving goed kent. De lessen worden dan gegeven in de plaats waar je examen moet doen. Onverwachte zaken kom je dan niet echt meer tegen al is het gedrag van de medeweggebruikers natuurlijk nooit te voorspellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>